Fredag 24 februar avholdt Aust Agder Elghundklubb sitt årsmøte i Vegårsheihallen, hvor 42 av klubbens medlemmer møtte opp.
I tillegg til årsmøte ble det etterpå servert middag, loddsalg og loddtrekning med fine premier, samt utdeling av premier og championater fra sesongens jaktprøver.

Ole Arthur Løite ledet oss godt gjennom sakslista for årsmøte. De forskjellige komitelederne la fram sine årsberetninger (kan leses i dokumentet for »innkalling og årsmøtepapirer 2023») og det ble banket igjennom en endring i styret og en endring i valgkomiteen. Nytt styremedlem er Ingeborg Kristiansen og nytt medlem i valgkomiteen er Jannicke M. Røhmen.

Klubben hadde i år igjen en egen uformell unghundkonkurranse hvor alle hunder under 2 år deltar og beste poengsum for en prøvedag er tellende. I tillegg er det premie for yngste hund som har oppnådd premiering. I år de beste unghundene følgende:

Beste unghund:
1. NO51277/21 Kålifjell’s Odin, Karl Audun Skretteberg – 90.5 poeng
2. FI28787/21 Karpaasin TL Emmi, Arnt Ivar Sørensen – 89 poeng
3. NO43255/21 Setesdalens R-R Balder, Harald Lunden – 89 poeng
* Nr. 2 og 3 er rangert etter alder

Beste unghund/eier får et napp i Norras Pokal. Man trenger 3 napp i den for å få den til odel og eie, men alle vinnerne får en glassvase til odel og eie.

Yngste jaktpremierte ble FI18424/22 Ahmalammin Engel til Erling Livollen med 77 poeng.

Blomster og takk for innsatsen ble utdelt til komiteledere Kai Åge Kristiansen, Kristian Fidje og Torill Øya, møtedirigent Ole Arthur, og Sigurd Austjord Stalleland som ikke tok gjenvalg og dermed gikk ut av styret, samt Sigurd Føreland som gikk ut av valgkomiteen.

Tusen takk til alle som deltok og til alle klubbens medlemmer som bidrar til et bra elghundmiljø og en meget godt drevet klubb.

Årsmøteprotokoll vil bli lagt ut senere

Bilder fra årsmøte: