Fredag 9.februar avholdt Aust-Agder Elghundklubb årsmøte på Uvann skytebane i Froland, der i overkant av 30 av klubbens medlemmer deltok.

I tillegg til årsmøte ble det etterpå servert middag, loddsalg og loddtrekning med flotte premier, samt utdeling av premier og championater fra sesongens jaktprøver.

Kjell Arild Haugen ledet oss gjennom sakslista for årets årsmøte. Styreleder og de ulike komitelederne la fram sine årsberetninger, og det ble også noen endringer i klubbens verv. Nye varamedlemmer i klubben er Gunnhilde Ramse og Torill Øya, ny revisor er Kristian N. Taxerås, og nytt medlem i valgkomiteen er Sigurd Austefjord Stalleland.

Klubben hadde i år igjen en egen uformell unghundkonkurranse, hvor alle hunder under 2 år deltar og beste poengsum for en prøvedag er tellende. I tillegg er det premie for yngste hund som har oppnådd premiering. I år er de beste unghundene følgende:

  1. NO60984/22 Drivheia’s K-A Todd, Lars Olav Waale/S. Farsjø, 86,5 poeng.
  2. FI18424/22 Ahmalammin Engel, Erling Livollen, 86,5 poeng.
  3. NO44662/22 Rådyrbukkens Solan, Bente Gjernes, 86 poeng.

Nr 1 og 2 er rangert etter alder.

Yngste jaktpremierte ble i år NO60984/22 Drivheia’s K-A Todd til Lars Olav Waale/S. Farsjø med 96,5 poeng.

Blomster ble gitt ut til møtte komiteledere Kristian Fidje og Kai Åge Kristiansen og til kasserer og møtedirigent for kvelden, Kjell Arild Haugen. Alle som har verv i klubben fikk også en emaljert kopp, som takk for innsatsen i 2023.
Tusen takk til alle som deltok og til alle klubbens medlemmer som bidrar til et bra elghundmiljø og en godt drevet klubb.

Championater sesongen 2023/2024

Geir Raen med NJ(L)CH Ljoslias Luna, Erling Livollen med NJ(L)CH Ahmalammin Engel, Bente Gjernes med NJ(L)CH Rådyrbukkens Solan og Hans Haugen med NJ(L)CH NUCH DKUCH Leia.
Ikke til stede: Paal Arnesen med NJ(B)CH Birk