Juibileumsfesten lørdag 14. august ble en svært vellykket kveld der litt over 60 møtte. Medlemmer med følge og æresmedlemmer var på plass for å feire klubben sine 30 år som selvstendig klubb.

Det ble servert 3 retters middag og kake og kaffi seinere på kvelden. Utover kvelden var det live-musikk, dans og hygge. Kvelden ble godt ledet med Kai Åge Kristiansen som toastmaster, og det var mange som ville si noen ord eller fortelle ei god historie. Blandt dem var æresmedlem Harry Haugland som skrøyt av samarbeidet i klubben, og minnet oss om at det er flertallet som bestemmer og alle må forholde seg til det. Slik bevares det gode samarbeidet. Takk for en fin tale, og for at du tok turen Harry!

Klubben fikk også et nytt æresmedlem denne kvelden. Ole Arthur Løite ble tildelt hedersmerke i sølv og æresmedlemskap for viktig og godt arbeid for klubben i alle år. Han har vært aktiv siden klubbens start i 1991, men var også med i tidligere Agder Elghundklubb. Dette var vel fortjent Ole, gratulerer!!

Alle æresmedlemmene fikk også oppmerksomhet med en blomst fra klubben, etterfulgt av tale med gode fortellinger fra Ole Arthur Løite.

Da et fysisk årsmøte ikke var mulig å arrangere tidligere i år, ble premieutdeling og utdeling av championatskjold utsatt. Under jubileumsutstillinga hadde jaktprøveutvalget satt opp telt med alle premiene fra forrige sesongs jaktprøver. Her var det mange som fikk tatt i mot sine velfortjente premier.
Championatskjoldene ble utdelt på festen til de som var til stede.

Tusen takk til alle som kom og bidro til en alle tiders fest!

Bak fra venstre: Roy Atle Jore med NJ(L)CH til Setesdalens Aluko, Sigurd Føreland med NJ(L)CH til Bolt, Hege Homme med NJ(L)CH til Vatnebu’s Chakka, Torill Øya med SE UCH til Elgfallet’s C-Pippi.
Foran fra venstre: Steinar Furre med NJ(L)CH til Brumm av Raudberget, Sigurd A. Stalleland med NJ(L)CH og NUCH til Hirvi, Alf Eivind Myren med NJ(L)CH til Sigderdammen’s F-Scott.
Ikke til stede: Knut Arne Selaasdal fikk utdelt NJ(L)CH til Drivheia’s D-Kira og Herman Strand fikk utdelt NJ(L)CH til Kaisa.

Klubbens æresmedlemmer som var tilstede på jubileumsfesten. Fra venstre: Ole Arthur Løite, Harry Haugland, Bjørn Ivar Krabbesund og Kjell Arild Haugen.
Havva Mo og Kåre Sander Nilsen som også er klubbens æresmedlemmer kunne dessverre ikke komme.
Full sal på Pan Garden.